Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

H Καλλονή… καλλωπίζεται (photos+video)

Η ΑΕΛΚ ξεκίνησε έργα ανακατασκευής στο προπονητήριο του «Γεώργιος Σκούφος». Ακολουθεί το Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές έχει επισημάνει αρκετές φορές ότι μεγάλο εμπόδιο στις προσπάθειες της ομάδας του είναι ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Φυσικά, αυτός στο «Γεώργιος Σκούφος» των ΤΕΛ, όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις δεν πήγαινε πίσω, γι’ αυτό ξεκίνησαν ήδη έργα ανακατασκευής.

KALL2

Τα έργα, το κόστος των οποίων έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΠΑΕ, πρόκειται να αλλάξουν πλήρως την όψη και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της Καλλονής:

«Τις εργασίες έχει αναλάβει η HELLASOD, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα στην Ελλάδα, η οποία έχει στο ενεργητικό της παρόμοιες εργασίες στα γήπεδα των περισσότερων ομάδων της Superleague όπως: Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ΟΑΚΑ, Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού - Ρέντη, Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου - Γήπεδο Ατρόμητου, Γήπεδο Απόλλωνα - Ριζούπολη, Γήπεδα Καλαμαριάς, Τούμπας και Χαριλάου Θεσσαλονίκη.

KALL3

Οι εργασίες περιλαμβάνουν αντικατάσταση και ανακατασκευή του χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου καθώς και εγκατάσταση νέου αρδευτικού συστήματος.

Tο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας αναμένεται να φτάσει τις προσεχείς ημέρες στη Μυτιλήνη για την ολοκλήρωση του έργου, που υπολογίζεται σε είκοσι ημέρες. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ κινείται συντονισμένα με στόχο να δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

KALLO1

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, σε συνάντησή του με τον Δήμαρχο Λέσβου, κ. Δημήτρη Βουνάτσο, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει την οικονομική κάλυψη παρόμοιων έργων στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης».


Last modified onΔευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2013 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep